Vårtur 2015: Utsiktsstopp ved Anfinnsætra

På vei ned bakkene er det fint å stoppe opp ved Anfinnsætra for å nyte utsikten sørover Totenåsen. Vårskiløperne kom med Skiforeningens buss til Oksbakken, og etter en hyggelig stopp på Rausteinshytta, er Torsætra neste mål. Derfra går bussen over åsen og tilbake til Oslo.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Apr 2015

Inn i tåken

Av Erik Unneberg

Solen klarte nesten, men bare nesten, å bryte gjennom skydekket over Vestmarka i dag. I skogen var det til tider en del tåke, slik som her mellom Rudsmyr og Mikkelsbonn (løype 1248). Det var stort sett greie forhold i denne løypen, men i noen av bakkene var det en del bare flekker.

11 Apr 2015

Fint føre ved Rudsmyr

Av Erik Unneberg

Det var temmelig disig i Vestmarka i dag, og temperaturen lå på mellom to og seks plussgrader. Men mange steder var det fint føre, slik som her ved Rudsmyr. Litt løst noen steder, men gliden var ikke så verst.

11 Apr 2015

Fortsatt fint fra Skoglund

Av Erik Unneberg

De beste skimulighetene i Vestmarka er nå Grønlandsveien fra Franskleiv og ikke minst fra Skoglund til Mikkelsbonn og Svartvann. Her var det sammenhengende skiføre hele veien i ettermiddag. Bildet er tatt ca. 2,5 kilometer sør for Skoglund.