Vårtur 2015: Gjestfrihet på Rausteinshytta

Skiforeningens Olav Harlem (til venstre) takker Arve Nygård fra hyttekomiteen og hyttesjefen på Rausteinshytta, Jan-Erik Nordrum (til høyre). Selv om Rausteinshytta stengte for sesongen sist helg (i påsken), har de stilt opp i dag for å steke vafler og forberede et koselig opphold for deltakerne på Skiforeningens vårtur.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

08 Apr 2015

Snora brennes - Marifjellstårnet offisielt åpnet

Av Kjartan Roland

Ved åpning av et branntårn klipper man selvfølgelig ikke snora - den brennes! Karl Henrik Laache, leder av Oppvekst og kultur-utvalget i Nannestad kommune, samt Nannestad turlag, stod for "brenningen", mens leder i Nannestad og Bjerke løypekjørerlag, Rune Granås, assisterte ved å stramme snora.

11 Apr 2015

Vårtur 2015: Spennende historie om Torsætra

Av Eivind Molde

En gang var Torsætra et gammelt «kvilestelle» for tømmerhoggerne på Totenåsen. Frode Skogstrand har mye spennende å fortelle til deltakerne på Skiforeningens vårtur. Han eier og driver Torsætra sammen med kona Ingunn. I dag er stedet et meget populært turmål – kjent for sin hyggelige atmosfære, og prisbelønt for den gode maten.

11 Apr 2015

Vårtur 2015: Hyggelig rast på Rausteinshytta

Av Eivind Molde

Rausteinshytta er uten tvil et populært turmål her oppe på toppen av Totenåsen. Hytta hadde siste ordinære åpningsdag sist helg (påsken), men i dag holder de ekstra-åpent for å kunne ta imot en gruppe vårskiløpere fra Skiforeningen i Oslo. Dette blir selvsagt satt stor pris på. De aller fleste er på Rausteinshytta for aller første gang i dag. Det er OL Toten-Troll som har ansvar for driften av Rausteinshytta.