Offisiell åpning av det nye branntårnet på Marifjell

Lederen i Nannestad og Bjerke løypekjørerlag informerte om prosessen fram mot oppsettingen av det nye tårnet, både når det gjelder tillatelser, finansiering, strøm og værstasjon, og om bruk av det tidligere tårnet som stod oppå taket på hytta.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Apr 2015

Vårtur 2015: Forteller om Totenåsen

Av Eivind Molde

Hyttesjef Jan-Erik Nordrum forteller om Rausteinshytta og om turmulighetene på Totenåsen. For deltakerne på Skiforeningens vårtur er det mye nytt og spennende å høre. De aller fleste av dem har aldri vært på Totenåsen tidligere. Det er OL Toten-Troll som har ansvar for driften av Rausteinshytta. Totenåsløyper står for prepareringen på denne delen av åsen.

11 Apr 2015

Vårtur 2015: Gjestfrihet på Rausteinshytta

Av Eivind Molde

Skiforeningens Olav Harlem (til venstre) takker Arve Nygård fra hyttekomiteen og hyttesjefen på Rausteinshytta, Jan-Erik Nordrum (til høyre). Selv om Rausteinshytta stengte for sesongen sist helg (i påsken), har de stilt opp i dag for å steke vafler og forberede et koselig opphold for deltakerne på Skiforeningens vårtur.

08 Apr 2015

Snora brennes - Marifjellstårnet offisielt åpnet

Av Kjartan Roland

Ved åpning av et branntårn klipper man selvfølgelig ikke snora - den brennes! Karl Henrik Laache, leder av Oppvekst og kultur-utvalget i Nannestad kommune, samt Nannestad turlag, stod for "brenningen", mens leder i Nannestad og Bjerke løypekjørerlag, Rune Granås, assisterte ved å stramme snora.