Vårtur 2015: Snart avmarsj fra Rausteinshytta

Det passet bra at skydekket sprakk opp og sola tittet fram da deltagerne på vårturen forlater Rausteinhytta og setter kursen for Torsætra.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

08 Apr 2015

Mye folk og maskiner

Av Kjartan Roland

Bakkeløpet Marijellsklassiker'n ble avholdt samtidig som åpningen av branntårnet på Marifjell. De ivrigste gikk de 480 høydemeterne fra Rustad og opp. Maskinparken til Nannestad og Bjerke løypekjørerlag stilte fulltallig, og det ble servert brus, pølser, kaffe og sveler til alle fremmøtte.

08 Apr 2015

Offisiell åpning av det nye branntårnet på Marifjell

Av Kjartan Roland

Lederen i Nannestad og Bjerke løypekjørerlag informerte om prosessen fram mot oppsettingen av det nye tårnet, både når det gjelder tillatelser, finansiering, strøm og værstasjon, og om bruk av det tidligere tårnet som stod oppå taket på hytta.

11 Apr 2015

Vårtur 2015: Forteller om Totenåsen

Av Eivind Molde

Hyttesjef Jan-Erik Nordrum forteller om Rausteinshytta og om turmulighetene på Totenåsen. For deltakerne på Skiforeningens vårtur er det mye nytt og spennende å høre. De aller fleste av dem har aldri vært på Totenåsen tidligere. Det er OL Toten-Troll som har ansvar for driften av Rausteinshytta. Totenåsløyper står for prepareringen på denne delen av åsen.