Såtatjernet mister isen

Isen er i ferd med å gi tapt på Såtatjernet ved Oppkuven, og kun Star-Hagen og et par andre hadde våget seg over der nå. Vi valgte å gå rundt, hvilket ikke var noe problem.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Mai 2015

Sesongslutt nederst i Kjagdalen

Av Oddbjørn Mantor |

Vi takker for oss på dagen fem måneder siden vi startet skisesongen på myrene ved Ringkollen 18. desember 2014. Det er fortsatt mulig å gå på ski rundt i oppkuvtraktene, men det smelter fort nå. Med regn i vente, blir det nok vanskelig å slå rekorden til herren med initialene E.N. som den 12. juni 1927 gikk på ski fra Mylla til Voksenkollen - en tur han brukte 11,5 time på. (Se Skiforeningens årbok 1944 eller Aftenposten 15. juni 1927).

18 Mai 2015

Våris på Store Oppkuvvann

Av Oddbjørn Mantor

Isen holder fortsatt stand på store Oppkuvvann, men vi fant det ikke forsvarlig å gå over isen. Det ble å tråkke seg fram gjennom skauen på nordsiden der det fortsatt lå en del snø.

18 Mai 2015

Fortsatt bra med snø øverst i Villmannsdalen

Av Oddbjørn Mantor |

I løpet av natten hadde det kommet noen centimeter våt nysnø som gjorde det hvitt og fint! Mye har smeltet siden vi gikk her sist for åtte dager siden, og med regn i vente er det snart førefall også for de mest innbitte enstusiaster.