Endelig en forsommerdag

Nedre Lysedam ligger nordøst for Stuteskallen på 274 moh. Og først ut i 2. uke av juni er det løvsprett og varme i luften.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

09 Jun 2015

Paraglider over hvitt Norefjell

Av Odd Tore Saugerud

Sønnavind og termikk fristet minst én paraglider til å starte fra Solfjellstua på Eineåsen, og etter en stund seilte han så langt mot sør at det så ut som om han var over Norefjell. Og Norefjell var ganske hvitt, og det var fortsatt to snøflekker i Kirkerudbakken. Kanskje milslukerne kan få litt bakketrening der når de har brukt opp all snøen ved Oppkuvbekken?

09 Jun 2015

Klatrekurs på Søndre Kolsås

Av Odd Tore Saugerud

Dette var dagen for stor aktivitet på Kolsås. Det nærmest krydde av skoleklasser med elevere i 14-15 års alderen, og alle lune solkroker var opptatt av folk som pratet og solte seg i finværet. Det var også en myndig klatreinstruktør som hadde en elev nesten oppe, og holdt på å oppmuntre neste elev som sto nede og bandt seg inn i tauet.

09 Jun 2015

Restene av grunnmuren til Kafé Kringsjå 2015

Av Odd Tore Saugerud

Dette er mesteparten av restene etter grunnmuren til kaféen. Ganske tydelige når man vet hva det var, ellers bra sitteplasser for folket med engangsgrill. Det var en hel stabel i krattet til venstre i bildet.