Hva var det gamle løypeskiltet Varingskollen opprinnelig?

Bilde nr. 4689 fra 2005 viser et gammelt løypeskilt på Varingskollen. Nå har ytterligere ti år passert, og skiltet har blitt beskutt med både hagle og grovere skyts. Malingen flakner av, og under dukker det opp bokstaver og farger som kanskje kan tyde på at dette startet tilværelsen som et trafikkskilt? Om nye ti år vet vi kanskje svaret.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

13 Jun 2015

Tårnet på Varingskollen speiler seg

Av Odd Tore Saugerud

På platået Vesleåsen er det én myrputt av noen størrelse. Den ligger akkurat slik til at tårnet på Varingskollen speiler seg i den sammen med de forkrøblede furuene som vokser langs nordbredden av putten.

13 Jun 2015

Vesleåsen: svaberg, forkrøblede furuer og flott utsikt

Av Odd Tore Saugerud

Platået Vesleåsen sydøst på Varingskollen er vel verdt et besøk. I tillegg til flott natur vanker det poster: ti på topp, Nittedalsturen, og Kjentmannsmerket. Panoramautsikt, men denne dagen var det for disig og kontrastløst for panoramabilder, så da ble furuene hovedmotivet.

13 Jun 2015

Fossestua: julenisser og selvskudd

Av Odd Tore Saugerud

Elggevir på veggen er vanlig på skogshytter. Noe mer uvanlig er det med julenisser på geviret i midten av juni, men det bekrefter vel bare at hyttene er mest brukt vinterstid. Mest uvanlig er utlagt selvskudd. Jeg kjenner bare til to andre hytter som har advarsel om dette.