Velkommen til Fjellstadbakken

Forbipasserende ønskes fortsatt velkommen - men på et falmet skilt. For Fjellstadbakken er historie. I 1988 ble skitrekket fjernet og senere flyttet til Trollvasskleiva/Grefsenkleiva. Bakken ble anlagt i 1972. Mange har minner fra flotte skivintre og yrende aktivitet i Fjellstadbakken på 1970- og 1980-tallet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

05 Jul 2015

På tur ved Fjellstadbakken

Av Eivind Molde

Vinterstid går det lysløype her, men hopping er det smått med. Fjellstadbakken, som ligger på venstre side av veien, er historie. I 1988 ble skitrekket fjernet og senere flyttet til Trollvasskleiva/Grefsenkleiva. Bakken ble anlagt i 1972. Nå på denne tiden av året er det fint å ta seg en tur til fots eller på sykkel.

05 Jul 2015

Grenseoverskridende ved Elvåga

Av Eivind Molde

Takket være Skyttenbrua kan man krysse grensen mellom Oslo (venstre) og Akershus (høyre) tørrskodd. Grensen går i sundet, som også markerer overgangen mellom Sør- og Nord-Elvåga. Bildet er tatt fra sørsiden. Skyttenbrua er også kjent som El Paso.

05 Jul 2015

Padetur på Nøklevann

Av Eivind Molde |

Nydelig sommervær fristet mange til å ta seg en padletur på Nøklevann i dag. Her ved sørenden av vannet holder Nøklevann Ro- og Padleklubb til. Klubben ble stiftet i 1987 for å legge til rette for roing og padling på Nøklevann.