Fra Sølvsberget til Randsfjorden

Her oppe fra rundt 400 meters høyde er det strålende utsikt ned mot Viggadalen. I bakgrunnen har vi Sølvsberget (helt til venstre) og Randsfjorden (helt til høyre). Dette er bare noe av "bonusen" etter å tråkket seg oppover Movegen fra Jaren. I tillegg får man god trim, og kan glede seg over å sykle gjennom et frodig kulturlandskap.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

10 Aug 2015

Oppover Movegen

Av Eivind Molde |

Motbakken merkes når man sykler opp Movegen fra Jaren. Men det er uten tvil en flott sykkelvei, med liten biltrafikk. På vei oppover er man omgitt av frodig kulturlandskap. Og tar man en pust i bakken, kan man nyte spektakulær utsikt.

10 Aug 2015

Nye veier ved Jaren

Av Eivind Molde

Arbeidet med ny riksvei 4 ved Jaren fører til at også syklister og gående må finne seg andre veier. Flere krysningsmuligheter er fjernet i forbindelse med utbyggingen, men her ved Jaren er det mulig å krysse gjennom kulverten til høyre i bildet.

30 Jul 2015

Gammel tømmerhytte ved Retthelltjern

Av Odd Tore Saugerud

Stien går mellom hytte og stall/uthus. Det er likevel ikke spor av trafikk inn til hytta, og den åpne plassen er i ferd med å vokse til. Kan det være en gammel hoggerhytte som bare står der?