Knutepunkt ved Badstuvegen

Dette er et knutepunkt ved Badstuvegen både sommer og vinter. Veien rett fram går oppover dalen mot Svera og videre innover Øståsen. Bak oss går veien ut på gamle riksvei 4. Til venstre går turvei og skiløypetrasé opp mot Lygna, mens man vinterstid kan ta til høyre i retning Moen skole. Øståsen Skiløyper har satt opp skilt som viser vei både for syklende og skiløpere.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

10 Aug 2015

Ny start på Badstuvegen

Av Eivind Molde

Badstuvegen har fått en litt annerledes start her nord for Ragnhildrud. Rett fram ser vi den nye riksvei 4, som er lagt om her i lia opp mot Lygna. Vi legger også merke til skiltene som viser vei for syklistene. Skiltene er satt opp av Øståsen Skiløyper.

10 Aug 2015

Ved Ragnhildrud

Av Eivind Molde

Det er langt mellom bilene på gamle riksvei 4 her ved Ragnhildrud. De har fått en ny og bredere trasé. Og bra er det for de myke trafikanter på gamleveien.

10 Aug 2015

Fra Sølvsberget til Randsfjorden

Av Eivind Molde

Her oppe fra rundt 400 meters høyde er det strålende utsikt ned mot Viggadalen. I bakgrunnen har vi Sølvsberget (helt til venstre) og Randsfjorden (helt til høyre). Dette er bare noe av "bonusen" etter å tråkket seg oppover Movegen fra Jaren. I tillegg får man god trim, og kan glede seg over å sykle gjennom et frodig kulturlandskap.