196 syklister i dag

Så langt i dag har 196 syklister passert på gang- og sykkelveien langs Skiveien i Kolbotn. Oppegård kommune inngikk for noen år siden en intensjonsavtale med Statens Vegvesen om å utvikle Oppegård til sykkelkommune.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

01 Aug 2015

Full fart forbi Myrvoll

Av Eivind Molde |

Dette toget suser rett forbi Myrvoll stasjon. Men lokaltogene stopper på denne lille stasjonen som ligger nær bebyggelse - og nær sykkeltrasé langs Skiveien i Oppegård.

01 Aug 2015

Rundt Gjersjøen i sør

Av Eivind Molde |

Vi ser ikke Gjersjøen, men den er rett bak trærne. Ringneskrysset er et viktig knutepunkt for de mange som sykler i disse traktene. Her møtes Gamle Mossevei (venstre, går på vestsiden av Gjersjøen), Høyungsletta (bak fotografen, mot Vinterbro/Nesset) og fylkesvei 156 (høyre, mot områdene øst for Gjersjøen). Sykler man f.eks. Gjersjøen rundt, passerer man dette krysset.

01 Aug 2015

I Ringneskrysset

Av Eivind Molde

Ringneskrysset er et viktig knutepunkt for syklistene her i traktene. Her ved sørenden av Gjersjøen møtes Gamle Mossevei, Høyungsletta og fylkesvei 156, som var E6-trasé før Nøstvedttunnelen ble tatt i bruk i 2009. Skal man f.eks. sykle Gjersjøen rundt, passerer man dette krysset. Bilene holder seg hovedsaklig på de store hovedveiene.