Veivalg ved Finland

Fra Finland kan man sykle mot Festningsdalen, Flateby eller Vestre Skallbergdalen og Streifinn. I dag skinte ettermiddagssolen her, men nå på høsten når den ikke frem alle steder.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

15 Okt 2015

Ved Skillebekk

Av Erik Unneberg

Ved Skillebekk er det et sentralt løypekryss vinterstid, se bilde nr. 11648 som er tatt fra samme sted. Men også på barmark kan man ferdes her. Sykkelruten mellom Flateby og Finland går forbi Skillebekk. Ruten går til venstre og til høyre for fotografens standpunkt, altså ikke i traseene som går innover i bildet.

15 Okt 2015

Klarvær ved Merratjern

Av Erik Unneberg

Det var tåke hele formiddagen, men i løpet av dagen fikk solen overtaket. En del av Merratjern ble imidlertid liggende i skyggen da dette skjedde. Det merkes at solen står lavere på himmelen enn tidligere i høst.

14 Okt 2015

Og så kom kuldegradene til Revlitjernet (293 moh.)

Av Kjersti von Krogh

Solen når ikke ned til lille Revlitjernet før midt på dagen nå midt i oktober. Den 14/10 kalles første vinterdag på primstaven, og som bestilt kom et par kuldegrader smygende og rimet til gress og småkratt langs tjernet. Litt drivende tåkeflak gjorde sitt til at stemningen her inne i vernet skog ble riktig høstlig og litt magisk.