DNTs frivilligfest: de beste tårnbyggerne

DNT arrangerte lørdag fest for sine frivillige i den nye låven på Sæteren gård. Stort oppmøte, god stemning, og barneleker for de godt voksne. Gamle barn ble som nye, og kreativitet og samarbeidet i gruppene blomstret. Her er vår gruppe 7 – Markaviterne, som vant vedtårnbyggekonkurransen, og delte førsteplassen når poengene fra alle konkurransegrenene var lagt sammen: markakunnskap, Twist-bæring, tårnbygging, vannbæring uten kopp, og DNTkunnskap. Dømt bak på grunn av trynefaktoren, men han er ikke med på bildet. Egentlig syntes vel alle at var det gøy å være barn og uhøytidelig igjen, og Sæteren var det rette stedet å være det på.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

06 Sep 2015

Veien forbi Holen

Av Erik Unneberg

Av den gamle husmannsplassen Holen står det bare tuftene igjen. Den siste beboeren døde i en brann her på begynnelsen av 1970-tallet. Etter det ble uthuset flyttet til Veimyr på vinterføre. I dag går Murenveien forbi stedet. Mange går og sykler på den, men akkurat i dag var det temmelig stille i kulturlandskapet ved Holen.

24 Okt 2015

Gråvær ved Kroktjern

Av Torgeir Stenstad

Sykler du lenge og bratt opp Homledalsveien fra E16, kommer du til Kroktjern. I dag grått og mildt, og frosten var blitt borte igjen.

24 Okt 2015

Mot Holsfjorden fra Homledalsveien

Av Torgeir Stenstad

Det er mange høydemetere som må overvinnes når man sykler opp her fra E16. Men belønningen er flott utsikt mot Holsfjorden. Og bladene på trærne forteller at høsten er her.