Rausteinshytta åpnet for sesongen

Rausteinshytta (820 moh.) åpnet sesongen i dag. Det ble gjort på en fantastisk flott høstdag hvor Totenåsen badet i sol. Noe vakrere enn dette den 15. november skal en lete lenge etter. Over 100 personer var innom hytta og kjøpte seg kaffe og vaffel på denne solrike søndagen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

15 Nov 2015

Fisking ved Heggelia

Av Eyvind Wang |

Ved Heggelia var det kanskje bedre lys enn fiskelykke i dag. En kjølig og fin høstdag i Marka. Målte ned mot 2 kuldegrader på sykkel-computeren.

15 Nov 2015

Til fots på Ankerveien

Av Erik Unneberg

Novembersøndagen var skyfri i Bærumsmarka, og etter en kald natt lå det rim i skyggen mange steder. Men her på Ankerveien hadde solen fått godt tak, og gjorde det svært behagelig å ferdes her i randsonen av Bærumsmarka.

15 Nov 2015

Solnedgang ved Grini-eika

Av Erik Unneberg

Denne store eika ligger rette ved Ankerveien, ved jordet som heter Bjønnestykket. Under krigen ble eika benyttet som smuglersted for beskjeder til og fra fanger på Grini. Fangene ble utkommandert til å arbeide på jordet, og de fikk derfor tilgang til eika, der papirlapper ble hentet og levert på et avtalt sted ved treet. Jordet ble for øvrig kalt "Øst-Preussen", da det ligger øst for Grini.