Solid is på Setertjern

Kuldegradene det siste døgnet har bedret isforholdene. Her har Skiforeningens løypebas målt isen på Setertjern til 20 cm. For ordens skyld bør det nevnes at løypebasen er bak og ikke foran kameraet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Des 2015

Mildværet har tæret på snøen på Skullerud

Av Skiforeningen |

Men det ligger en tynne stripe med snø igjen. Kanskje kuldegrader til helgen kan gi påfyll av snø. Bildet er fra webkameraet på Skullerudstua.

09 Des 2015

Utsikt mot Tyrifjorden

Av Odd Tore Saugerud

Rokkemyrfjellet i sydvest tar mesteparten av utsikten mot Tyrifjorden (Storfjorden). Bak dette skimtes på venstre side Storøya, og, til høyre for midten, sydenden av Røyselandet. Av fjorden er ytterkantene mot Vest-Modum (Finnemarka), mot utløpet ved Vikersund og mot Øst-Modum og Holleia fortsatt synlige.

09 Des 2015

Gyrihaugen i gyllen kveldssol

Av Odd Tore Saugerud

Selve solnedgangen denne kvelden ble ikke av de mest spektakulære, men sollyset var ganske sterkt og gyllent. En sjekk av fargekomponentene i bildet viste lite annet enn rødt og gult. Til venstre Gyrihaugens karakteristiske profil, med Forsvarets anlegg på toppen i silhuett. Lyset traff en av parabolantennene slik at den så ut som en sterk lyskaster, også synlig på dette bildet for den som har god skjerm.