I full fart på lysløypa

Djupdalsløypa ble sålekjørt og sporsatt under mildværet 4. desember, se bilde nr. 24638. Da det frøs på igjen, ble mesteparten til et sammenhengende holkeparti i full bredde. Etter det siste snøfallet ble den preparert igjen, og etter nytt mildvær og litt kulde ser den ut som på bildet. Hest og vogn forserte den i fullt trav uten å sette spor etter seg. Nå snør det ganske bra i området, så kanskje det kan bil brukbare forhold for skøyting der nå. GODT NYTT ÅR!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

31 Des 2015

Et primitivt husvære ved Holmevann

Av Odd Tore Saugerud

I den bratte og tette granlia ned mot nordøstenden av Holmevann ligger denne lille steinhytta ganske godt skjult. Vi har kjent til den i mer enn 30 år, men har aldri sett folk eller ferske spor etter folk det. Men plastikkspannene tyder på at den er i bruk, i alle fall som lagerplass.

31 Des 2015

En plass for ettertanke

Av Odd Tore Saugerud |

På en ganske så grå nyttårsaften var den rødmalte containeren, som er minnesmerket på Leikemyr etter containerslippene i 1944/45, det mest synlige fargeinnslaget. Ved minnesmerket finnes også en annen container tydelig merket av tidens tann, og et par krakker hvor man kan sitte og gjøre seg noen tanker. Denne dagen var det bare rådyrspor i snøen dit bort.

31 Des 2015

Skimuligheter nord i Marka

Av Petter Biong |

Hakadal IL har pakket skøyteløype langs Piperen-vannene.