Godt nytt år fra Krokskogen

På årets første dag var det fin, kram bygge-snømann-snø, og vi lot ikke anledningen gå fra oss. Tro hvor lenge den får stå i veikanten mellom Jaklefoss og Langtjern?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Jan 2016

Tungt nyttårsføre

Av Erik Unneberg

Med en temperatur på litt over null var det tunge forhold på Fossum i dag. En håndfull skiløpere hadde likevel glede av en skitur i lysløypa.

31 Des 2015

I full fart på lysløypa

Av Odd Tore Saugerud

Djupdalsløypa ble sålekjørt og sporsatt under mildværet 4. desember, se bilde nr. 24638. Da det frøs på igjen, ble mesteparten til et sammenhengende holkeparti i full bredde. Etter det siste snøfallet ble den preparert igjen, og etter nytt mildvær og litt kulde ser den ut som på bildet. Hest og vogn forserte den i fullt trav uten å sette spor etter seg. Nå snør det ganske bra i området, så kanskje det kan bil brukbare forhold for skøyting der nå. GODT NYTT ÅR!

31 Des 2015

Et primitivt husvære ved Holmevann

Av Odd Tore Saugerud

I den bratte og tette granlia ned mot nordøstenden av Holmevann ligger denne lille steinhytta ganske godt skjult. Vi har kjent til den i mer enn 30 år, men har aldri sett folk eller ferske spor etter folk det. Men plastikkspannene tyder på at den er i bruk, i alle fall som lagerplass.