Skiføre på Krokskogen

Fotografen gikk fra Skansebakken til Heggelivann i dag. Nypreppet og flotte forhold hele veien. Bildet tatt i nærheten av Heggelivann.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Jan 2016

Travle dager fremover

Av Kjersti von Krogh |

Endelig kom snøen som vi har ventet lenge på, og som bestilt etter en skikkelig kuldeperiode. Nå har Bymiljøetaten fått nok å gjøre også i Lillomarka, som her på skogsbilveien fra Evensetermyra via Gruvelia til Linderudkollen.

06 Jan 2016

Ny garasje og snøscooter

Av Roar Myhre |

Breiskallen sportsklubb – skigruppa/løypekjøring - har i løpet av 2015, ved hjelp av støtte fra hytteeierne rundt Skumsjøen, lokale firmaer og privatpersoner, anskaffet midler og materialer til å bygge garasje til scooteren og anskaffet en ny snøscooter. Vi i sportsklubben er imponert over den støtten vi har fått, og skal gjøre vårt beste for å gjengjelde den med fine skiløyper når det blir snøforhold til det. En løypetrasé fra Stokkhyttakrysset i skogsbilvei mot Ødegardsetra – Kjøyvemyra er også lagt inn som ny trasé for Breiskallen. Vi ønsker alle en fin skivinter 2016.

10 Jan 2016

Krokskogtrollet på lur

Av Nina Didriksen

Ikke alle så det, men et krokskogtroll sto og lurte på om det skulle krysse skiløypa mellom Kolltjern og Ringkollen. Løypene var oppkjørt og nedsnødd, føret var strålende.