Super prepp!

Bildet er et forsøk på å dokumentere de veldig godt preparerte løypene i Vestmarka i dag. Ikke minst opp til Haveråsen fra begge sider. Fotografen liker spesielt godt prepp’en på sørsiden hvor det er et spor oppover og resten av bredden kan brukes for skøyting og litt tryggere utforkjøring. Førsteklasses! Bildet er fra nordsiden av Haveråsen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Feb 2016

Ullevålseter kvelden før femmila

Av Odd Stiansen

Tett snødrev på Ullevålseter 15 timer før startskuddet går på femmila 2016, men værvarselet indikerer overgang til regn i løpet av natten.

06 Feb 2016

De gamle er eldst

Av Eyvind Wang

Denne flotte Jutul-gjengen er avbildet i krysset Svartvann-Mikkelsbonn-Skoglund. Det hadde visst sneket seg inn en fra Bærums Verk også. :) Dette var karer som visste å prioritere riktig; først en tur i Vestmarka på morgenkvisten, deretter hjem for å spise boller og se på fem-mila i Kollen. Fotografen blir glad og motivert av å treffe sånne folk. Man ser litt av løypene også. De kunne ikke vært bedre!

04 Feb 2016

Utsikt fra Gjørudshaugen mot Høgvolltoppen

Av Nina Didriksen

Få har hørt om den, men Gjørudshaugen er med sine 679 moh. Markas 15. høyeste topp. Fra stupet på østsiden har vi utsikt mot Høgvolltoppen (t.v., 665 moh.). Østerdamseter befinner seg bak den navnløse haugen til høyre i bildet.