Overraskende bra

Til tross for varmegrader og regn - det var absolutt brukbare forhold i Vestmarka i dag. Her kommer Tone Beate Grøtan i fin stil ved Fløyta (løype 41), opp til møtet med løypene til Furuholmen. Hun hadde gått fra Tveiter og fortsatte Myrløypa videre. Grøtan gikk på zeroski, og de fungerte bra. Fotografen hadde skøyteski, og det var også et godt valg i dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Feb 2016

Skal/skal ikke?

Av Jørn Grøstad

Det var kraftig overvann på Østernvann i dag, og noen få skiløpere snudde da de kom til demningen i sørenden av vannet. Isen er sikker (ifølge Budstikka 07.02.16), men det var umulig å komme seg tørrskodd over. På den andre siden av vannet og videre opp mot Triungsvann ble det bare bedre og bedre, selv om regnværet har tæret hardt på løypenettet. Overraskende gode forhold i høyden.

02 Feb 2016

Vennskapsringen

Av Per Sørhaug |

Det er greit å se hverandre samlet på ett brett når vi er så mange. Bildet er tatt på seniorturen til Veritasparken 2. februar, der 46 deltagere var med.

02 Feb 2016

Til fots i februar

Av Per Sørhaug |

Vi hadde håpet på bedre skiforhold for vintersesongen 15/16 da vi la opp programmet sommeren 2015. Men anglende skiføre hindret ikke 46 seniorer fra å gjennomføre fottur til Veritasparken.