Glidende forbi Furuholmen

Det var god glid i løypene i Vestmarka i dag, også inne ved Furuholmen. Men besøket på hytta var temmelig labert. Regnvær, tåke og plussgrader gjorde nok sitt til at mange valgte bort skitur i dag. Men de som var ute, hadde ganske gode forhold i sporet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Feb 2016

Overraskende bra

Av Erik Unneberg

Til tross for varmegrader og regn - det var absolutt brukbare forhold i Vestmarka i dag. Her kommer Tone Beate Grøtan i fin stil ved Fløyta (løype 41), opp til møtet med løypene til Furuholmen. Hun hadde gått fra Tveiter og fortsatte Myrløypa videre. Grøtan gikk på zeroski, og de fungerte bra. Fotografen hadde skøyteski, og det var også et godt valg i dag.

07 Feb 2016

Skal/skal ikke?

Av Jørn Grøstad

Det var kraftig overvann på Østernvann i dag, og noen få skiløpere snudde da de kom til demningen i sørenden av vannet. Isen er sikker (ifølge Budstikka 07.02.16), men det var umulig å komme seg tørrskodd over. På den andre siden av vannet og videre opp mot Triungsvann ble det bare bedre og bedre, selv om regnværet har tæret hardt på løypenettet. Overraskende gode forhold i høyden.

02 Feb 2016

Vennskapsringen

Av Per Sørhaug |

Det er greit å se hverandre samlet på ett brett når vi er så mange. Bildet er tatt på seniorturen til Veritasparken 2. februar, der 46 deltagere var med.