Snart på Gyrihaugen

I dag var Gyrihaugen målet, og for å komme dit, måtte en av scooterløypene benyttes. Dette bildet er tatt i den fotografen valgte, den over Huken seter. Bildet er tatt der denne løypen møter den andre scooterløypen hit, som går i kraftgaten fra Løvlia, men som ikke var kjørt opp.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Feb 2016

Mot Migartjern og Tyrifjorden

Av Erik Unneberg

Det er alltid godt å komme opp på Gyrihaugen, og også i dag var utsikten flott. Det var sol på toppen. men i vest begynte det å komme inn skyer. Vi titter ned på Migartjern, der det går scooterløype over. Den kommer fra Retthelltjern og Skardtjern, og ender her oppe. Bak tjernet har vi Steinsfjorden, og bak denne ser vi Røyselandet og resten av Tyrifjorden. Norefjell har vi helt oppe til høyre.

16 Feb 2016

Løypedelet ved Stormyrtjern

Av Erik Unneberg

Fotografen kom opp scooterløypen fra Fjellstadhytta, og fikk nå fortsette i flotte, maskinpreparerte spor til Frøshaug, Tverrelva og By.

16 Feb 2016

Lite sne på Ringerike

Av Erik Unneberg

Dette bildet er tatt mot nordvest fra Gyrihaugen (682 moh.), som ligger helt syd i Ringerike kommune. Her oppe er det bra med sne, men det kan man ikke si om store deler av den lavereliggende delen av kommunen, som vi ser fra bildet. I bakgrunnen, ca. fem mil unna, ser vi Norefjell (til venstre) og Vikerfjell (til høyre). I samme retning som Vikerfjell ser vi Hønefoss, en drøy mil unna fotografen. Norderhov kirke kan ses på gode forstørrelser. Den ligger noe til venstre for midten av bildet.