Villmannsgjelet

Det var uendelig vakkert øverst i Villmannsdalen i det såkalte Villmannsgjelet denne februardagen, og solen tittet frem akkurat da vi passerte etter overskyet vær tidligere på dagen. Det var relativt hardt fra Skansebakken etter mildvær med regn og sludd som ble etterfulgt av kulde.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Feb 2016

Utforkjøringene i gang

Av Erik Unneberg

Scooterløypen fra Gyrihaugen via Gyrihaugtjerna til Fjellseter er morsom, og utfordrer skiferdighetene. Bildet er tatt rett før nedkjøringen til Lille Gyrihaugtjern.

16 Feb 2016

Snart på Gyrihaugen

Av Erik Unneberg

I dag var Gyrihaugen målet, og for å komme dit, måtte en av scooterløypene benyttes. Dette bildet er tatt i den fotografen valgte, den over Huken seter. Bildet er tatt der denne løypen møter den andre scooterløypen hit, som går i kraftgaten fra Løvlia, men som ikke var kjørt opp.

16 Feb 2016

Mot Migartjern og Tyrifjorden

Av Erik Unneberg

Det er alltid godt å komme opp på Gyrihaugen, og også i dag var utsikten flott. Det var sol på toppen. men i vest begynte det å komme inn skyer. Vi titter ned på Migartjern, der det går scooterløype over. Den kommer fra Retthelltjern og Skardtjern, og ender her oppe. Bak tjernet har vi Steinsfjorden, og bak denne ser vi Røyselandet og resten av Tyrifjorden. Norefjell har vi helt oppe til høyre.