Skuterspor til Oppkuven

Løypa fra Oppkuvvann til Oppkuven var kjørt opp med skuter denne dagen, og vi møtte begge skuterne for nedgående da vi var på vei opp. Det er sjelden å oppleve at skuteren kjører denne løypa, som også er lagt noe om for å unngå en vanskelig kneik like etter skiltkrysset der løypa fra Stuevann kommer opp. Det er også blitt svært enkelt å bestige tårnet etter at vindeltrappen erstattet den gamle stigen for noen år siden. Fra toppen av tårnet har man god utsikt til bl.a. Gaustadtoppen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Feb 2016

Villmannsgjelet

Av Oddbjørn Mantor

Det var uendelig vakkert øverst i Villmannsdalen i det såkalte Villmannsgjelet denne februardagen, og solen tittet frem akkurat da vi passerte etter overskyet vær tidligere på dagen. Det var relativt hardt fra Skansebakken etter mildvær med regn og sludd som ble etterfulgt av kulde.

16 Feb 2016

Utforkjøringene i gang

Av Erik Unneberg

Scooterløypen fra Gyrihaugen via Gyrihaugtjerna til Fjellseter er morsom, og utfordrer skiferdighetene. Bildet er tatt rett før nedkjøringen til Lille Gyrihaugtjern.

16 Feb 2016

Snart på Gyrihaugen

Av Erik Unneberg

I dag var Gyrihaugen målet, og for å komme dit, måtte en av scooterløypene benyttes. Dette bildet er tatt i den fotografen valgte, den over Huken seter. Bildet er tatt der denne løypen møter den andre scooterløypen hit, som går i kraftgaten fra Løvlia, men som ikke var kjørt opp.