Auretjernsetra

Auretjernsetra er ikke så lett å få øye på, der den ligger rett ved skiløypa mellom Grua og Svartbekken. Den har også sett sine bedre dager.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Feb 2016

Skuterspor til Oppkuven

Av Oddbjørn Mantor

Løypa fra Oppkuvvann til Oppkuven var kjørt opp med skuter denne dagen, og vi møtte begge skuterne for nedgående da vi var på vei opp. Det er sjelden å oppleve at skuteren kjører denne løypa, som også er lagt noe om for å unngå en vanskelig kneik like etter skiltkrysset der løypa fra Stuevann kommer opp. Det er også blitt svært enkelt å bestige tårnet etter at vindeltrappen erstattet den gamle stigen for noen år siden. Fra toppen av tårnet har man god utsikt til bl.a. Gaustadtoppen.

12 Feb 2016

Villmannsgjelet

Av Oddbjørn Mantor

Det var uendelig vakkert øverst i Villmannsdalen i det såkalte Villmannsgjelet denne februardagen, og solen tittet frem akkurat da vi passerte etter overskyet vær tidligere på dagen. Det var relativt hardt fra Skansebakken etter mildvær med regn og sludd som ble etterfulgt av kulde.

16 Feb 2016

Utforkjøringene i gang

Av Erik Unneberg

Scooterløypen fra Gyrihaugen via Gyrihaugtjerna til Fjellseter er morsom, og utfordrer skiferdighetene. Bildet er tatt rett før nedkjøringen til Lille Gyrihaugtjern.