Over en indrefilet

Daltjuvmana er et av de virkelig flotte områdene i Marka, og går du sørover kommer du etter hvert til de fine, åpne furu- og myrområdene rundt Stålmyra. Dagens tur gikk i løyper som det er noen dager siden ble preparert, så sporene var harde eller gjenføket. Men med ca. fem minusgrader og enkelte solgløtt ble det en flott dag i den østlige delen av Nordmarka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Feb 2016

Auretjernsetra

Av Nina Didriksen

Auretjernsetra er ikke så lett å få øye på, der den ligger rett ved skiløypa mellom Grua og Svartbekken. Den har også sett sine bedre dager.

12 Feb 2016

Skuterspor til Oppkuven

Av Oddbjørn Mantor

Løypa fra Oppkuvvann til Oppkuven var kjørt opp med skuter denne dagen, og vi møtte begge skuterne for nedgående da vi var på vei opp. Det er sjelden å oppleve at skuteren kjører denne løypa, som også er lagt noe om for å unngå en vanskelig kneik like etter skiltkrysset der løypa fra Stuevann kommer opp. Det er også blitt svært enkelt å bestige tårnet etter at vindeltrappen erstattet den gamle stigen for noen år siden. Fra toppen av tårnet har man god utsikt til bl.a. Gaustadtoppen.

12 Feb 2016

Villmannsgjelet

Av Oddbjørn Mantor

Det var uendelig vakkert øverst i Villmannsdalen i det såkalte Villmannsgjelet denne februardagen, og solen tittet frem akkurat da vi passerte etter overskyet vær tidligere på dagen. Det var relativt hardt fra Skansebakken etter mildvær med regn og sludd som ble etterfulgt av kulde.