Rekorddag på Ringsdalshytta

Dette var til nå rekorddagen for antall besøkende og omsetning på hytta. Her var tusener ute, og Høgsmåsan var like tett befolket som Karl Johan på 17. mai av familier og innbyggere i Skedsmo og omland. Dette til tross for mange kuldegrader. Dobbelt koselig for oss som legger til rette for at befolkningen skal få en opplevelse i skjønn natur. Yngste som besøkte hytta av egen hjelp var en jente på 3 år som gikk 5 km hver vei for å få saft og sjokolade på Ringsdalshytta!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Feb 2004

Stille morgen på Høgsmåsan

Av Rita Solvi

Bildet er tatt helt syd på Romeriksåsen, Høgsmåsan ( vernet myrområdet). Ringsdalshytta ligger til venstre i åsen, rett over grensen til Gjerdrum kommune.

07 Feb 2004

Holoaseter

Av Alma Lillevold

Holoaseter var en gang seter for garder i Jevnaker, og det var setring her helt fram til rundt krigsutbruddet. Lise Sogn, også kalt Lise Holoa, bodde fast her fram til 1950-tallet. Nå har hyttefolket overtatt, og vollene gror igjen, på samme måte som på Roenseter ikke langt unna.

07 Feb 2004

Målvikdalen - ikke akkurat Markas mest brukte skiløype

Av Alma Lillevold

På vei opp Målvikdalen fra innerst i Katnosa (Målvika) mot Holoaseter. Her er det alltid kaldt, og vi kan se at snøen på trærne har overlevd mildværet i forrige uke.