Flott vintervær ved Vassbråa

Vassbråa ligger ved Sagvollen og er et stort vann med en del hytter rundt. Dette er østlige grense for løypekjøringen til Øståsen skiløyper, og ingen løyper videre her mot f.eks. Nannestad og Hurdal.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Feb 2016

Flotte løyper på Stikkvannsveien

Av Bent Luther

Fra Midtskogvann er det tørrvoksføre. Litt hardt lenger ned, og isete ved start på Grytnes. Snødybde opp mot 50 cm i de høyestliggende områdene. Bildet er tatt i stigningen før Midtskogvann.

24 Feb 2016

Stor utfart ved Sagvollstallen

Av Steinar Kjærnsrød

Sagvollstallen er en viktig serveringsstue på Hadeland, og er åpen hver dag i vinterferien i år. Det er mye hytter i området og kjøreveg helt inn, og det gjør at det blir en del biltrafikk inn hit, uten at det er til plage for skiløperne. Sagvollen og vannet Vassbråa er forøvrig østgrensen for løypenettet på Hadeland. Dessverre er det ingen forbindelse videre mot Nannestad og Hurdal.

24 Feb 2016

Hvem er løgnhalsen?

Av Steinar Kjærnsrød

I Markadatabasen er vi nå i Ullvildsdalen, sentral innfallsport syd i Hadelandsåsene. Men på kartet står det Storljuget, og det er også navnet som alle lokale bruker. Opprinnelsen til navnet kan du lese om i stedsbeskrivelsen for Ullvildsdalen.