Lillomarka rundt

De som var tidlig ute denne lørdagen, måtte være oppmerksomme på at deltakere i Lillomarka rundt kunne komme halsende forbi i løypa. Her fra Kjulstjern, like før rennløypa snudde nedover igjen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Mar 2016

Skiparkering ved Katnosa

Av Nina Didriksen

De første skiløperne har inntatt Sandvikshytta. Etter vaffelhaugen å dømme ventet verten storinnrykk. Det var mange smørende mennesker å se langs løypene i dag. Føret var greit fra start ved Mylla, men sør for Bjørnsjøen var sporene polert, og selv ikke den mykeste voksen hjalp stort.

05 Mar 2016

Bedugget på Grønland

Av Eyvind Wang

Fotografen hadde med lommekamera i lomma på dagens tur. Det ble fullt av dugg da vi kom oss inn på Grønland hvor speidere fra Høvik Verk stod for serveringen - vafler, toddy og sjokolade. De hadde ligget over fra i går og skulle bli over til i morgen da de også holder åpent. Fotografen har forsøkt å fjerne duggen i etterbehandling av bildet, men har ikke lykkes helt med det.

05 Mar 2016

Omsmøring på Mariholtet

Av Torgeir Stenstad

Nok snø, og mange var ute i dag. Men kram nysnø skapte problemer for noen. Fotografen hadde zero-ski, og det gikk veldig bra i de nypreppete løypene.