Helt vest

Scooterløypa mellom Finneflakseter og Linjeløypa ligger langt vest på Krokskogen. Den er tung å gå, men fotografen traff i alle fall godt med smøringen på det utfordrende føret: SkiGo HF rød.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Mar 2016

Rødmerkingen eneste farge

Av Erik Unneberg

Scooterløypa mellom Finneflakseter og Linjeløypa er tung å gå, men har en del morsomme og vakre partier. All nysneen - i kombinasjon med prepping - gjorde sitt til at forholdene var gode i traseen, der kun de røde løypemerkene stod for koloreringen i landskapet. Bildet er tatt på Høgåsen, ca. 450 moh.

05 Mar 2016

Lygnaturen 2016: Snellingen ligger flott til

Av Odd Stiansen |

Etter Brovoll må lygnaturdeltakerne på ny klatre litt opp, men belønningen er den fine utsikten fra Snellingen.

05 Mar 2016

Lygnaturen 2016: Litt historiekunnskap kommer godt med når man skal finne Harestua stasjon

Av Odd Stiansen |

Fotografen valgte i år å avslutte Lygnaturen på Harestua og ta toget til Oslo. Harestua stasjon ligger fint til i lia over tettstedet, og løypa går nesten frem til perrongen. Men stasjonen gjør ikke så mye av seg på avstand, og man må nesten vite hva man skal se etter. For å tolke skiltene på veien ned fra Råsjøkrysset kommer det godt med å vite at stasjonen fram til desember 2013 het Furumo. Den gamle Harestua stasjon er nå kun kryssingsspor. Løypeskiltene er ikke fornyet etter navnebyttet. Skal man med toget, må man følge skiltene mot Furumo.