Renn på Nordåsen

I dag går Nordåsenrennet av stabelen her på Nordåsen skistadion. Dette er et renn med deltagere fra 8 år til senior. Samtidig er det finale i Sparebank 1-cup for 13-14 år i Akershus og Oslo Sportslager-cup i Akershus, Oslo og Østfold for 15-16 år. Det er fellesstart i alle klasser. Arrangør er Bjerke IL Ski.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Mar 2016

Fra Stryken på påskeukens siste hverdag

Av Odd Stiansen

Det var spådd at onsdag i påskeuken ville bli en flott dag, og mange tok toget til Stryken for å gå tilbake til byen med sola i ansiktet og vinden i ryggen.

20 Mar 2016

Tynnere og tynnere

Av Eivind Molde

Høye temperaturer på dagtid har utvilsomt hatt sin virkning. Men fortsatt er det mulig å ta seg fram i løypene mellom Maura og Nordåsen. Etter at det er hogd en del skog, er det blitt fin utsikt ned mot bygda her fra løypekrysset vest for Kløvberget. Vil du se hvordan det var, kan du klikke deg inn på bilde nr. 18592.

20 Mar 2016

Tydelig skilting fra Kløvberget

Av Eivind Molde

Det er godt skiltet fra Kløvberget. Men i tillegg til sommerstien, går det også skiløype herfra. Enten kan man gå opp til Nordåsen - eller nedover mot bygda. Det er trolig løypeskilt på plass til neste sesong. Bussen stopper rett ved løypestart.