Ola Dilt er 50 år

Ola Dilt er Oppsal IFs turorienteringsopplegg i Østmarka som startet opp i 1966, og kan derfor feire 50-årsjubileum i år. Åpningsarrangement var på Østmarksetra kl. 11.00 – 13.00 med kartsalg, bål for pølsegrilling, kaffe og kake og spesielle poster på åpningsdagen. Allerede kl. 10.40 var det nokså fullt på parkeringsplassene, og tendens til kø foran salgsteltet. Her ekspederte og veiledet bl.a. Ola Dilt-leder Torgeir Stenstad (i rødt).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Apr 2016

Våt nysnø ved Dammyra

Av Tom Ingebrigtsen

I går falt det tung våt nysnø mange steder i høyden. Her ved Dammyra var det i dag tungt å brøyte løype. Men det ble mindre nysnø og bedre gli videre innover til Gampetjern.

03 Apr 2016

Våris på lavt Nøklevann

Av Nina Didriksen

Det ligger fremdeles is på nedtappede Nøklevann, men hvis solen kommer og temperaturen stiger, forsvinner den vel om ikke så lenge. I terrenget er det lite snø, men det er noe is på stier og veier.

26 Feb 2016

Knutepunkt ved Lunner barneskole

Av Steinar Kjærnsrød

Her ved Lunner barneskole møtes løypene som kjøres av Svea Skilag (på høyre side av Grindvollinna) og Grindvoll IL (på venstre side). Dvs. - i vinter er ikke løypa mot høyre - i retning Nordmarka, kjørt opp. Men når den kjøres, sikrer den sammenhengende forbindelse i løypenettet fra Brandbu i nord og inn i Nordmarka.