Fortsatt vinterlig ved Svartvannshytta

Selv om det var flere varmegrader i Vestmarka i dag, var det fortsatt mye snø inne ved Svartvannshytta. Snødybden ble uoffisielt målt til 50 cm på flat mark.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Jan 2016

Vinterpanorama ved Buhammeren

Av Tor Berg |

Løypa rundt Buhammeren i Gran har en enestående utsikt å by på. Fra Vestre Gran ILs løypemaskin ser vi bl.a. Randsfjorden, Sølvsberget (midt i bildet) og Brandbukampen (til høyre).

03 Apr 2016

Råtten is, fersk råk

Av Odd Tore Saugerud

I vika ved Røde Kors-hytta ved Ulsrudvannet var det en helt fersk råk rett ut på den råtne isen. Var det spor etter den siste, overdristige skiløper, eller var det etter en Ola Dilt-deltager som hadde funnet en snarvei til post D på den andre siden av vannet? Heldigvis ingen av delene. Oslo Brannvesen hadde tydeligvis hatt øvelse med utrykning av to biler og tallrike mannskaper.

03 Apr 2016

Ola Dilt er 50 år

Av Odd Tore Saugerud

Ola Dilt er Oppsal IFs turorienteringsopplegg i Østmarka som startet opp i 1966, og kan derfor feire 50-årsjubileum i år. Åpningsarrangement var på Østmarksetra kl. 11.00 – 13.00 med kartsalg, bål for pølsegrilling, kaffe og kake og spesielle poster på åpningsdagen. Allerede kl. 10.40 var det nokså fullt på parkeringsplassene, og tendens til kø foran salgsteltet. Her ekspederte og veiledet bl.a. Ola Dilt-leder Torgeir Stenstad (i rødt).