Flott fra første meter ved Skoglund

Det er bart i store deler av bebyggelsen i Bærum, så det er kanskje ikke så rart at mange ikke er klar over hvor fine forhold det er ut fra Skoglund ved E16. Her er det alltid skimuligheter ukene etter påske, og i dag var det preparert for både klassisk og fristil. Bildet er tatt drøyt 200 meter sør for E16-undergangen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Apr 2016

Fortsatt vinterlig ved Svartvannshytta

Av Erik Unneberg

Selv om det var flere varmegrader i Vestmarka i dag, var det fortsatt mye snø inne ved Svartvannshytta. Snødybden ble uoffisielt målt til 50 cm på flat mark.

16 Jan 2016

Vinterpanorama ved Buhammeren

Av Tor Berg |

Løypa rundt Buhammeren i Gran har en enestående utsikt å by på. Fra Vestre Gran ILs løypemaskin ser vi bl.a. Randsfjorden, Sølvsberget (midt i bildet) og Brandbukampen (til høyre).

03 Apr 2016

Råtten is, fersk råk

Av Odd Tore Saugerud

I vika ved Røde Kors-hytta ved Ulsrudvannet var det en helt fersk råk rett ut på den råtne isen. Var det spor etter den siste, overdristige skiløper, eller var det etter en Ola Dilt-deltager som hadde funnet en snarvei til post D på den andre siden av vannet? Heldigvis ingen av delene. Oslo Brannvesen hadde tydeligvis hatt øvelse med utrykning av to biler og tallrike mannskaper.