Fast og fint over Atjernsmyrene

Det var fast og fint over Atjernsmyrene og ingen problemer med å ta seg tørrskodd over på ski, til tross for stekende sol og høye temperaturer i lufta. To netter med frost hadde gjort myrene faste og fine.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Apr 2016

Stille og vakkert på Kustein

Av Oddbjørn Mantor

Etter først å ha oppsøkt tårnet på Oppkuven tidligere på dagen, valgte vi å gå skauleis til Kustein. Vi hadde gått via Stubdalsflaka og tok skuterløypa fra Løvlia til Møkkalitjern, der vi forlot løypa og gikk sydover mot Kustein. Fra Kustein er det greit å gå skauleis vest- og sydover til man treffer på skuterløypa over Kusteintjern som går ned til Bærumsvika. På Kustein er det et noe underlig fenomen ved at kompasset viser om lag 90 grader feil. Dette har jeg opplevd før, og testet denne gangen i tillegg med mobiltelefonens innebygde kompass, som dermed gikk helt i lås. Bildet viser sikten nordover.

12 Apr 2016

Tranespor på Vindflomyrene

Av Thore Knudsen |

Et koselig vårtegn på Vindflomyrene: Tranene som bor her, er tilbake!

12 Apr 2016

Vindfloelva i april

Av Thore Knudsen

Vindfloelva der den renner ut på Vindflomyrene. For skiløpere som kommer Svartungsvegen innover, er det dette synet som åpenbarer seg i det en kommer ut på myrområdet en solskinnsdag i april.