Bra såle i Sinnerdalen

Flotte forhold på skogsbilveien i Sinnerdalen, selv i sydhellinger som her. Sammenhengende skiføre fra Mylla til Auretjern ved Spålen, med unntak av noen bare partier.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Apr 2016

Vårløsning i Formoløypa

Av Oddbjørn Mantor |

Myrene er i ferd med å gå opp nord i Marka, selv her på Skillemyra, som ligger over 600 moh. Issålen må snart gi tapt for våren, men i dag kom vi oss tørrskodd over, selv sent på ettermiddagen. På samme tid i fjor ble bilde nr. 23641 tatt her. Da var våren kommet kortere.

18 Apr 2016

Siste tur over isen på Spålen?

Av Fredrik Gade |

En i manges øyne dristig milsluker i godt driv over Spålen, med kurs mot Nautsund nordfra. Dårlig overvannsis, åpne oshull, svake partier langs land og generell variabel istykkelse gjør ferdsel på vårisen i Marka til en dristig øvelse hvor man må ta ansvar for egen sikkerhet. Riktig sikkerhetsutstyr og erfaring er nødvendig for all ferdsel på is i Marka nå, selv om gamle pilkehull på vann viser en undervannsis på rundt 40 cm.

18 Apr 2016

Skiføre på Spålsveien

Av Fredrik Gade |

Det var i dag til tider folksomt på Spålsveien, og det er fortsatt gode vårskiforhold mellom Damtjern og Mylla om man følger Sandviksveien-Storflåtan dam-Spålsveien-Sinnerdalen-Trantjern. Noen åpne myrer, men beholder man skiene på, unngår man å bli våt på beina.