Fortsatt vinter i Villmannsdalen

Det var nesten full vinter i Villmannsdalen i dag, selv om vi er nesten i slutten av april. 50 cm med snø ved målepinnen øverst i dalen og fortsatt nattefrost, bidrar til at det nok er skiføre her også i mai.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Apr 2016

Skiføret holder seg ved Svartungen

Av Thore Knudsen |

Nysnø inne ved Svartungen i dag. Og som en ser, ypperlige forhold for en fin isluttenavaprilskitur! Garantert vil en her kunne gå på ski også i begynnelsen av mai i år.

26 Apr 2016

Ikke la deg lure!

Av Thore Knudsen

Når du i slutten av april kommer til parkeringsplassen ved Nordenga og ser oppover Svartungsvegen, kan du fort miste lysta på skitur. Men ikke la deg lure! Selv om du som i dag ser barflekker og is og bare så vidt kan skimte sporet etter siste preparering, er forholdene helt annerledes når du kommer et par kilometer innover.

26 Apr 2016

Dårlig skiføre på Vindflomyrene

Av Thore Knudsen |

En skaretur på ski rundt på Vindflomyrene i april er for enkelte ett av vintersesongens høydepunkter. Men den muligheten er borte for i år. Nå må en holde seg helt i skogkantene eller gå slalåm mellom barflekkene. Å komme seg inn til Vindflomyrene fra Nordenga i Skrukkelia er derimot ikke noe problem foreløpig.