Bratte stier

Ned på vestsiden av Nesoddlandet er det på noen steder ganske bratt, men stiene er fint oppgått og gir ikke problemer med å komme fram. På dagens seniortur som startet på Nesoddtangen, stilte 69 deltagere. De som gikk lengst, tilbakela ca. 13 km.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Apr 2016

Klosterenga

Av Per Sørhaug |

Turens endepunkt denne dagen var Klosterenga i Gamlebyen. Her har det vært både militærforlegning, skøytebane og lekeplass før det nå er blitt en liten skulpturpark. Oslo Sportsplads lå også her fram til 1917.

19 Apr 2016

Granli

Av Per Sørhaug |

En reminisens av den gamle bebyggelsen på Lambertseter er plassen Seterbråten, som lå ved akebakken "Griser'n" mellom Lambertseter og E6. Griser'n ble den kalt på grunn av lukta fra det nærliggende grisehuset til Granli. Det var hele 59 deltagere på seniorturen fra Lambertseter til Gamlebyen.

23 Apr 2016

Kveldshimmel over Bunnefjorden

Av Lise Henriksen

Et vakkert panorama åpner seg ved Solbukta i Nordre Frogn. Vi ser Bunnefjorden med sine stadig skiftende belysninger. Husklyngen til venstre i bildet, på andre siden av fjorden, heter Linneflauet, og ligger straks nord for Nebba brygge (i Ås kommune). Legg også merke til det store eiketreet - det finnes mange av dem i disse frodige traktene på Nesoddlandet.