Ved Sjødalsstrand

Langs kyststien på Svartskog er det mange små strandidyller og fine bademuligheter. Litt kaldt å bade denne pinsedagen, men moro for ungene å leke i vannkanten. Vi ser tvers over Bunnefjorden mot Solbukta t.v. og Blylaget t.h.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

15 Mai 2016

Vakre Oppegård kirke på Svartskog

Av Lise Henriksen

Kirken har friluftsgudstjeneste hver 1. pinsedag, men på grunn av iskald vind, ble den i dag holdt inne i kirken. Kirkestedet er fra tidlig middelalder, het opprinnelig Gierdarud kirke, og var lenge annekskirke under Nesodden. Den nåværende kirken ble innviet 1. november 1876, og er Oppegård kommunes eneste trekirke.

15 Mai 2016

Rugetid ved Dælivann

Av Erik Unneberg |

Denne knoppsvanen hadde reiret sitt i sivbeltet ved Dælivann, og fotografen holdt god avstand for ikke å forstyrre rugingen.

15 Mai 2016

Brygga til Sarabråten og Sarabråten

Av Odd Tore Saugerud |

Ved dagens lave vannstand ligger brygga til Sarabråten godt oppe på tørt land, og det ville vært vanskelig for hjulbåten Sara å legge til der. Bak troner åsen med ruinene etter Sarabråten. I gressbakken opp dit er det fortsatt steinmurer etter serpentinveien opp til Sarabråten og veien bort dit Steinveien kom i land på østbredden av vannet.