Siste skitur 1. juli

Vi fikk gått 5 km 1. juli 2016 på siste rest av snø i Wyllerløypa - en ca. 35 meters runde på to fonner med to meter barmark mellom fonnene. Vi har aldri gått på ski i Oslo i juli, så nå er det bare august vi ikke har gått på ski i Marka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

28 Jun 2016

Padlepause ved Skysskafferodden

Av Trond Bøås |

Årets kanotur gjennom Nordmarka, fra Mylla til Skar, innebar padling over 15 vann. Bildet er tatt ved Skysskafferodden i Sandungen mot Kjerkeberget - høyeste topp i Oslo.

27 Jun 2016

Solbergbakken: utsikt mot Kolsås

Av Odd Tore Saugerud

Utsikten fra toppen av stillaset må ha vært formidabel. Fra den øverste resten av fundamentet er dette dagens utsikt mot nord til Søndre Kolsås og øststupene. Mot sør var det nå sporadiske glimt gjennom løvverket til Oslofjorden og Nesoddtangen, ellers var alt grodd igjen. Men hopperne hadde neppe tid og nerver til å nyte utsikten.

27 Jun 2016

Solbergbakken 2016: overgangen til hoppet

Av Odd Tore Saugerud |

I 1977 fikk Solbergbakken plastdekke, og i 1987 ble det lagt keramiske fliser i ovarennet. Flisene er nå borte, likeså stillaset, men betongkonstruksjonen med overgangen til hoppet er fortsatt på plass. Ovarennet var bratt, selv her i overgangen er Atie på grensen til å gå over til bruk av både ben og armer.