Høstfarger ved Tvetjerna

Her sør for Øyangen er det et flott område med myrer, små tjern og fjellrabber. Om vinteren går en upreparert skiløype her. I dag matauk, og både tyttebær og sopp ble med hjem.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

02 Sep 2016

Helleristninger i septembersol

Av Erik Unneberg |

Helleristningene ved Dalbo gård er tilgjengelige via en sti på nordsiden av gården. Den er blåmerket og godt skiltet, så det er lett å finne frem. Men det var ikke så lett å fotografere dem. Den skarp septembersolen ga ikke det beste utgangspunktet i så måte, men gjorde i alle fall turopplevelsen svært god.

02 Sep 2016

Sensommer ved Dælibekken

Av Erik Unneberg

Det var en fantastisk opplevelse å vandre i kulturlandskapet ved Dælivann i dag. Sol og sommertemperatur, selv om vi har startet på september. I og langs Dælibekken vokser det dunkjevler, som er et par meter lange (midt i bildet), mens kornet vaier modent og bølgende i den milde vinden. I bakgrunnen til venstre har vi litt av Kolsås-massivet, mens vi ser litt av Dæli gård helt til høyre. Skarpe blikk vil også finne Stein gård gård, litt til høyre for bildets sentrum. Bilde nr. 25948 viser hvordan det ser ut her om vinteren.

02 Sep 2016

Tømmerholtjern i aftensol

Av Odd Tore Saugerud

Ved Tømmerholtjern roet terrenget seg igjen, og i sydenden er det en riktig fin rasteplass hvor det fortsatt var solskinn. Selv om vinden hadde tiltatt utover dagen, var T-skjorte og shorts fortsatt det riktige antrekket i aftensolen.