Almedalshøgdas beste utsikt

Almedalshøgda har to partier over 500 moh., og det nordre av disse er delt i en nordlig og en sydlig del av en dal med stup på sydsiden. Dette er utsikten fra det høyeste punktet på den nordre delen av høgda, ca. 512 moh. Skog og atter skog, med et glimt av Gjerdingen, kraftledningen og Roensetra.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

03 Sep 2016

En hinderløype i forfall

Av Torgeir Stenstad

I forbindelse med speiderhyttene ved Tvetjerna, ble det for mange år siden bygget en hinderløype, der det skulle både hoppes og krypes. Nå står apparatene til forfall, der ivrige sjeler nok la ned mange dugnadstimer. I år er det en tur-o-post, her i regi av Ringerike o-lag.

03 Sep 2016

Høstfarger ved Tvetjerna

Av Torgeir Stenstad

Her sør for Øyangen er det et flott område med myrer, små tjern og fjellrabber. Om vinteren går en upreparert skiløype her. I dag matauk, og både tyttebær og sopp ble med hjem.

02 Sep 2016

Helleristninger i septembersol

Av Erik Unneberg |

Helleristningene ved Dalbo gård er tilgjengelige via en sti på nordsiden av gården. Den er blåmerket og godt skiltet, så det er lett å finne frem. Men det var ikke så lett å fotografere dem. Den skarp septembersolen ga ikke det beste utgangspunktet i så måte, men gjorde i alle fall turopplevelsen svært god.