Nytt bestyrerpar på Løvlia

Tove og Viggo Hansen serverer vafler og kanelboller ved disken på Løvlia. Vi ønsker dem hjertelig velkommen. Vi gleder oss til vinteren på Løvlia, selv om det kan virke litt fjernt når det er 15 °C på Løvlia og alle gjestene koser seg utendørs i solen med mat og drikke. Det var mange syklister og noen som kom vandrende på veien fra Damtjern.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

11 Sep 2016

Sensommer over Liggeren

Av Kjersti von Krogh

Først når vi kommer helt ned fra Gørjehøgda, får vi utsikt over Liggeren, en vakker plass nord for Kalven i Øyungen. Plassen sies å være en av de tre først bebodde plassene i hele Nordmarka. Den har navn etter Niels Ligger, som i 1664 var leilending hos Johan Garmann, daværende eier av Nordmarka.

11 Sep 2016

Finværet vender tilbake over Kalven

Av Kjersti von Krogh

Natt til andre søndag i september var av det stormfulle slaget, også i Oslo-traktene, med mye regn og vind. Langs Øyungen var det tett med teltliggere som på morgenkvisten tørket tøy, og var glad da frokosten kunne inntas idet sola igjen brøt frem, som her ved Kalven (283 moh.) nord i Øyungen.

10 Sep 2016

Seterliv i Østmarka

Av Torgeir Stenstad |

Øst for Elvåga finner vi rester etter Skullerudseter. En blåmerket sti går over setervangen, der du nå også finner en kjentmannspost. Her øst for Elvåga er det nesten villmark - stille og rolig i dag.