Ei gammel og morken trebru på hesteveien til Taubanehytta

Fra snuplassen der Heikampveien går over fra å være bilvei til traktorvei går det av en sti mot vest. Den går etter hvert over til å bli en fint opparbeidet hestevei som leder ned til Taubanehytta/Høykastet i Langlidalens østside. Veien kan anes på hylla under skrenten øverst i bildet. Trebrua har sett sine beste dager, og dekket er helt morkent og bør bare betrås over bærebjelkene. Litt lenger ned ved bekken ligger det to lette jernbaneskinner, som nok har vært bærebjelkene til ei enda eldre bru.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Jul 2016

Ned Skonhovdvegen

Av Eivind Molde

På veg nedover Skonhovdvegen kan man nyte flott utsikt mot nordøst.

24 Jul 2016

Toppen ta væla

Av Eivind Molde

"Toppen ta væla" står det på dette skiltet ved Vesetvegen, like ved Linnerud, vest på Vardalsåsen. Vi befinner oss 548 meter over havet, og åsen rager nok noe høyere enn dette. Men det er uten tvil høyeste punkt på Vesetvegen, som vi ser litt av til høyre.

24 Jul 2016

En bit av Fagernesvegen

Av Eivind Molde |

For å komme seg fra Borgenvegen (inn fra venstre) til Vesetvegen, og dermed kunne fortsette innover Vardalsåsen, må man sykle 700 meter langs Fagernesvegen. Her kan det være en god del trafikk. Men vegen er såpass bred at det går greit om man er forsiktig.