Vill natur med utsikt mot Kuvelia

På den markerte åsen med det for de fleste ukjente navnet Tupperen er det spennende nordmarksterreng. Fra sørsiden er det utsikt mot Kuvelia, den skimtes i tåka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

16 Okt 2016

Hvitveis i oktober

Av Nina Didriksen |

Å finne blomstrende hvitveis i oktober står for fotografen som noe litt uvanlig. Disse smilte mot turfolket i ravinelandskapet på Gardermoen søndag. Kanskje var det trygge og gode vekstforhold under den lille gangbroen der de befant seg?

16 Okt 2016

Vilt ved hovedflyplassen

Av Nina Didriksen

Rett sør for Oslo lufthavn på Gardermoen ligger et stort ravinelandskap. Her er det vilt og bratt, bortsett fra i bunnen, hvor bildet er tatt. Det er merket et par rundløyper, og stedet er "hot" blant kjentmannspostjegere for tiden. Det er fordi en av høstens nye poster er satt ut her, på stedet der et britisk fly styrtet i 1945.

16 Okt 2016

Langåshytta «Uvdal» med tidsriktige ski

Av Odd Tore Saugerud

På veggen på «Uvdal» henger tre par ski av gammel type: helved, bindinger som er regulerbare i bredden etter støvelbredde, to par med fettlærsbindinger, et par med sekspiggers Rottefella. Slike ski og ekte beksømstøvler var også utstyret til de voksne i fotografens familie de første årene etter krigen og på fjellet helt til slutten av 1950-årene.