Hestebeitene var å foretrekke

Der det var preparert løyper etter snøfallet tidlig i november, var det nå bare ruglete isdekke. Fra Vestlia til Solli gård var det ingen fornøyelse å gå, ikke en gang med piggsko, så der det var mulig å gå på hestebeitene, var de å foretrekke. Ingen uvanlig situasjon på denne tiden av året etter tidlig preparering, forholdene er ikke egnet hverken til skiturer eller fotturer, knapt nok til fatbike med piggdekk.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Jan 2017

Forbausende klar luft over indre Oslofjord

Av Odd Tore Saugerud |

Stille, tørt og ganske kaldt. Det var derfor grunn til å vente seg brunaktig og forurenset luft over Oslo og indre Oslofjord, men slik var det ikke. Fint, gyllent lys, og god utsikt til østre deler av Oslo og Østmarka fra kuppelen på Haukåsen til pipene på Klemetsrud.

02 Jan 2017

En nyttig klopp

Av Odd Tore Saugerud

En solrik og kald dag, fint turvær. For det meste bart i terrenget, men partier med is der det har vært mest trafikk da det var mildvær. Der gulstien fra Solliveien til Kommunehytta og Hovdehytta krysset denne lille kløfta med bekk, var det praktisk med skråklopp med gode trinn.

01 Jan 2017

Mange på skøyter

Av Erik Unneberg |

Det var stor aktivitet på Dælivann 1. nyttårsdag. På ett tidspunkt var det omtrent 50 skøyteglade voksne og barn som nøt tilværelsen på vannet. Selv etter at solen forsvant, strømmet det folk ut på isen.