Solid fangst

Ifølge den tilstedeværende ekspertisen veier denne abboren nærmere 1 kilo, og det er mye. Den ble tatt av en mann som fisket på isen på Harestuvannet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Jan 2017

Demningen i Lille Åklungen

Av Odd Tore Saugerud

I Marka går fortsatt de fleste bekker med litt størrelse åpne med liten isdannelse, mens små sig over svaberg kan gi flotte issvuller, i alle fall for de som ikke må ta seg frem over dem. I fossen etter overløpet i demningen har fossespruten gitt fine isformasjoner langs kantene. Senhøsten og vinteren 2016-17 har vært tørr, så i forhold til bilde nr. 17718 er vannføringen meget beskjeden.

26 Jan 2017

I tåka II: Lille Åklungen

Av Odd Tore Saugerud

På Lille Åklungen var tåka så tykk at breddene knapt var synlige på dens bredeste del. Her gir en gruppe studenter litt kontrast og dybde i bildet når de nærmer seg sydenden av vannet. Isen var dekket med et tykt rimlag, men det var fortsatt god glid for de som hadde skøyter.

26 Jan 2017

I tåka I: Øvre Blanksjø

Av Odd Tore Saugerud

Øvre Blanksjø er et populært motiv, spesielt med den falne tørrfurua. Her har fotografen allerede forsøkt seg på å fange mange forskjellige stemninger, men ikke tåke. Nå for tiden er jo tåke ikke akkurat mangelvare, så da ble det et nytt besøk. Her hadde heldigvis rimet på trærne holdt seg, selv om mildværet hadde fjernet det i andre områder.