Romeriksåsene overbeviser

Så langt i vinter har Romeriksåsene gått av med seieren over nærliggende steder med best skiføre. Her er løypemaskinen ute på en ny tur ved Råsjøkrysset for å lage flotte løyper til glade skiløpere.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Feb 2017

Brua ved Korketrekkern gjenåpnet

Av Torgeir Stenstad

Ca. 100 personer møtte opp ved Korketrekker'n ned mot Nøklevann i kveld for å feire at brua ble gjenåpnet etter restaureringen. Selveste "Heftye" dukket også opp, og det ble blåsing i lur, taler, skaukaffe med bolle og klipping av snor før alle kunne gå over og under brua. Malmfuru fra Røros, samt noen nye steiner, gjør at brua nå holder i mange år. I tillegg er det montert nytt rekkverk. Bymiljøetaten har stått for restaureringen.

01 Feb 2017

Hverdagsrastebua

Av Jørgen Fog

Ved Storebekkbua var det i dag flere som benyttet (den hverdagsstengte) bua som rasteplass. Det er hyggelig å se at den gjør nytte for seg på hverdagene også!

01 Feb 2017

Nok vann i Gryta!

Av Jørgen Fog

Ved krysset mellom Gråseterveien og løypa fra Skansebakken via Slora er det en bro over Heggelielva. Akkurat her er det en dyp "gryte" i elven. Sikkert et innbydende badested om sommeren, men i dag så det veldig kaldt ut!