Folksomt på toppen av Wyllerløypa

Fra løypa mellom Tryvann og Strømsbråtan er det fristende å gjøre en kort avstikker til toppstasjonen for Wyllerløypa, særlig hvis man passerer omkring tiden for solnedgang. Fredag i vinterferieuka var det mange som hadde tatt turen til vinterparadiset.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Feb 2017

Snarveien over Fortjern

Av Odd Stiansen

Ved Fortjern kan man normalt velge mellom maskinpreparerte løyper på sørsiden av vannet og oppgåtte spor over vannet. Det siste alternativet er det mest solrike, og gir også noen få meter kortere gange på brøytet vei.

24 Feb 2017

Sol over Nordre Movann

Av Odd Stiansen

Movatn stasjon er ikke noe dårlig sted å starte skituren, i alle fall så lenge man ikke har noen bil som skal parkeres mens man går. Fredag i vinterferieuka viste værgudene seg fra sin beste side, og onsdagens snøfall kombinert med dyktige løypemannskapers etterfølgende preparering sørget for utmerkede forhold i løypene. At det er mindre folk her enn på de mer "sentrale" utfartstedene, gjorde også at løypene ikke viste tegn til å være nedslitte.

24 Feb 2017

Scooterkjørt lykke ved Grimstad

Av Line Mork |

På vei fra Grua til Oslo en fantastisk skifredag sto blant annet kjentmannsposten ved Grimstad nord for Grimsvannet på planen. Lykke for to- og firbente at det var kjørt med scooter og matte hele veien til Karidalen.