Langs scooterløypa i Sinnerdalen

Sinnerdalen er intet dårlig alternativ hvis man skal sørover fra Tverrsjøstallen. Her han man velge mellom den brede og den smale vei. Velger man den smale vei, altså scooterløypa, kommer man forbi denne plassen. Stedet har intet navn på Skiforeningens kart, men går man inn på Kartverkets kart og velger største oppløsning, ser man at stedet har en adresse: Sinderdalsvegen 280.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Feb 2017

Håpløst langs Svarten

Av Odd Stiansen

Ved vinterferiens slutt er Holmenkollmarsjens trasé langs Svarten ikke bare upreparert, den er fullstendig kjørt i stykker av skogsmaskiner. Bildet er tatt ved løypekrysset rett sør for Ormtjern. Det er bra at Holmenkollmarsjen går i en annen trasé i år.

25 Feb 2017

Kontraster ved Spålen

Av Odd Stiansen

Ved Spålen er det store kontraster ved vinterferiens avslutning. På vannet er det nok snø til å prepare skispor, men på land er det tilnærmet bart under trærne.

25 Feb 2017

Forskjellige gjøremål

Av Eyvind Wang

Å gå fra Lommedalen til Løvlia er en utfordring. Fotografen mener at det er ca. 400 høydemeter som skal forseres, den ene kneika etter den andre. Noen velger da å legge på litt festesmøring, andre velger skøyteskia. Bildet er tatt like nedenfor løypekrysset som ligger ved Fjellseter. Ellers supre forhold bortsett fra litt nedskrapet enkelte steder i bakkene opp mot Løvlia.